leef en beleef

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Zoveel mogelijkheden: voor elk wat wils!

Freeranger Canoe bouwt houten kano's en peddels, geeft kanolessen en organiseert kanotochten- en vakanties. Tijdens Countrylife kunnen alle kano's doorlopend getest worden en mag je een tochtje maken op een van de mooie vijvers op het domein. Heb je wat watervrees dan krijg je zelfs een korte initiatie zodat je de kano de juiste richting uit kunt sturen.

 

STIHL TIMBERSPORTS® Benelux kwalificatiewedstrijden 2022

Programma STIHL TIMBERSPORTS® Benelux kwalificatiewedstrijden 2022

Op zaterdag 16 april vindt een eerste kwalificatiewedstrijd plaats voor de beste Nederlandse sporthouthakkers. Op zondag 17 april zijn de Belgische sporters aan de beurt. De atleten geven het beste van zichzelf om uit te maken wie zich kan kwalificeren voor het Benelux kampioenschap 2022 op 17 september in Biddinghuizen (Nederland).

Op zaterdag 16 april strijden zes Nederlandse sporthouthakkers op de STIHL TIMBERSPORTS® kwalificatie. Op zondag 17 april kan je elf Belgische atleten aan het werk zien tijdens hun kwalificatiewedstrijd.

Tijdens de wedstrijd gaan de atleten tot het uiterste in drie zaagdisciplines en drie bijldisciplines. Een loodzware sport waarbij een optimale combinatie van techniek, kracht en precisie noodzakelijk zijn om de snelste tijd neer te zetten.

Wie maakt kans om zich te kwalificeren? Kom het live beleven en supporter mee! Na twee jaar competitie zonder publiek kijken de deelnemers uit naar jullie aanmoedigingen. Welkom op De Schorre in Boom tijdens het Countrylife Outdoor Event.

Mis het niet ! 

STIHL TIMBERSPORTS® is een internationale extreme sportserie in competitief houthakken, bestaande uit drie bijldisciplines (Underhand Chop, Standing Block Chop and Springboard) en drie zaagdisciplines (Stock Saw, Single Buck and Hot Saw). 

Voor meer info over STIHL Timbersports®, klik hier.