Praktisch

Wie? Wat? Waar? En wanneer?

Tijdens het 4e weekend van september

Bezoek de "Lifestyle Tuinbeurs Ooidonk" van vrijdag 22 tot zondag 24 september 2023, op vrijdag van 12u tot 19u en de andere dagen telkens van 10 tot 18u.

Liefhebbers van natuur, tuin en decoratie vinden er meer dan 100 exposanten met planten, tuinmeubelen, huis-& tuindecoratie, countrykledij, tuinantiek, brocante, streekproducten e.d.

Adres van het event: Ooidonkdreef 9 in 9800 Deinze (vlak naast St.-Martens-Latem). Volg de wegwijzers voor het laatste stukje naar de locatie!

Tickets voor de beurs kosten € 8,5 maar zijn online goedkoper.


Tijdens de tuinbeurs kan je bovendien elke dag het prachtige kasteel bezoeken met een gids. Dat kan telkens om 14u15 en 16u15. De toegangsprijs voor het bezoek aan het kasteel is € 12 per persoon en voor kinderen -12 jaar is de toegang € 4 per kind. Vanaf 14u is Els  (verantwoordelijke van het kasteel) op het terras van het kasteel, over de brug om kasteeltickets te verkopen.Dit bezoek is zeker een grote meerwaarde

 

De rondleiding duurt ongeveer 1 u. en er mogen maximum 20 personen mee per gids. Op vrijdag is er één gids aanwezig en twee op zaterdag & zondag. 


Warm aanbevolen!

Locatie

Routebeschrijving

Komende van de kust - Brugge - Aalter:

Stel je GPS in op Della Failledreef en volg vanaf daar de pijlen naar het event.

Neem de E40 richting binnenland en verlaat deze aan afrit 11 Nevele. Rijd aan het einde van de afrit rechtsaf en volg dez weg gedurende 6,5 km tot aan de rotonde aan Sint-Maartens-Leerne. Neem de eerste afrit op de rotonde en volg de signalisatie naar het event.

Komende van Gent - Brussel:

Stel je GPS in op Della Failledreef en volg vanaf daar de pijlen naar het event.

Neem de E40 richting kust en verlaat deze aan afrit 12 Drongen. Rijd aan het einde van de afrit linksafaf gedurende 5 km tot aan de rotonde aan Sint-Maartens-Leerne. Neem de tweede afrit op de rotonde en volg de signalisatie naar het event.

Komende via de E17 Antwerpen - Kortrijk:

Stel je GPS in op Della Failledreef en volg vanaf daar de pijlen naar het event.Neem op de E17 afrit 7 Deinze. Neem de weg tot Deinze Centrum en volg dan gedurende 5 km de weg richting Drongen/Gent West


Parkeren is gratis op de weide vlak aan de inkom en in de dreef tussen de bomen.