Paardensport

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Schoonheidswedstrijd Arabische Paarden

Er worden deelnemers verwacht uit meer dan 14 landen. We verwachten o.a. royalty’s uit de Emiraten, Koeweit, Saoedi-Arabië...

De paarden worden gekeurd door een internationale jury, die de paarden beoordeelt op vijf topics , het “type, conformatie, benen, hoofd & hals, beweging, en dit in hun respectievelijke categorie ( leeftijd & gender). Na de verschillende reeksen volgt een kampioenschap waar de eerste twee paarden van elke reeks mogen aantreden.

 

 

Countrylife & Koenraad Detailleur
stellen voor:

 Zaterdag

' S T R A I G H T  E G Y P T I A N S'

'E U R O P E  B R E E D E R S  S H O W'

Zondag 

'I N T E R N A T I O N A L  B  S H O W'

Maandag     

'I N T E R N A T I O N A L  B  S H O W'


Jack-Russel-race op zaterdag, zondag en maandag

VIP dorp


Er is een luxueuze VIP afdeling voor deelnemers en genodigden waar een hapje en drankje op niveau wordt voorzien.

Rond de piste is er mogelijkheid voor de bezoekers om het gebeuren te volgen en ook een hapje en drinks te nuttigen. Iedereen is er van harte welkom op zaterdag, zondag en maandag.

Paardensport Vlaanderen

is als liga de exclusieve Vlaamse Vleugel van de Koninklijke Belgische Ruitersport Federatie (KBRSF), die als enige erkend is in ons land door de internationale paardensportfederatie FEI. Naast de organisatie van het competitiegebeuren zorgt Paardensport Vlaanderen ook voor een ruim recreatief aanbod. Eén van de pijlers in dit recreatieve aanbod is de brevettenwerking en de kaderopleidingen.

Ook de sportkampen van Paardensport Vlaanderen vormen een centraal thema in het recreatieve aanbod. Deze sportkampen lokken elk jaar ruim 2.000 kinderen en jongeren. Het kwaliteitsvolle, maar tevens ook familiale karakter van deze kampen zorgt jaar na jaar voor een stijging in het aantal deelnemers!

Stokpaardrijden

Ben je creatief, lenig, enthousiast en helemaal klaar voor een originele uitdaging? Dan is de volgende nieuwe discipline tijdens Countrylife Outdoor Event misschien wel iets voor jou: stokpaardrijden! 


Stokpaardrijden is een sportdiscipline waarbij de ruiter een stokpaard tussen de benen houdt en oefeningen doet. Het is een discipline die niet alleen conditie en techniek vergt, maar die ook de verbeelding en de creativiteit prikkelt.


Jack Russell Race op zaterdag en zondag

Op zaterdag 16 april om 11u en op zondag 17 april om 14u organiseert Koenraad Detailleur een echte en ludieke

Jack Russell Race. De deelname is heel simpel: meld je ter plaatse aan met je Jack Russell aan het secretariaat van het paardengedeelte, in de directe omgeving van de paardenpiste. Deelneame aan de race is gratis en de winnaar (enfin, het baasje dan toch) krijgt een fles champagne en eeuwige roem. We kijken er naar uit om jullie hondjes aan te moedigen!

Live Streaming

Een super-professioneel team dat via life streaming deze wedstrijd aankondigt en uitzendt, heeft 4,6 miljoen kijkers wereldwijd. (Arabian Essence)

Via het Nationaal Stamboek en tijdschrift wordt er publicatie gemaakt van dit gebeuren. Er worden via mail uitnodigingen verstuurd naar alle Belgische leden, maar ook alle andere landen worden via mail via het Europees overkoepelend orgaan uitgenodigd.