Paardensport

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Paardensport Vlaanderen

is als liga de exclusieve Vlaamse Vleugel van de Koninklijke Belgische Ruitersport Federatie (KBRSF), die als enige erkend is in ons land door de internationale paardensportfederatie FEI. Naast de organisatie van het competitiegebeuren zorgt Paardensport Vlaanderen ook voor een ruim recreatief aanbod. Eén van de pijlers in dit recreatieve aanbod is de brevettenwerking en de kaderopleidingen.

Ook de sportkampen van Paardensport Vlaanderen vormen een centraal thema in het recreatieve aanbod. Deze sportkampen lokken elk jaar ruim 2.000 kinderen en jongeren. Het kwaliteitsvolle, maar tevens ook familiale karakter van deze kampen zorgt jaar na jaar voor een stijging in het aantal deelnemers!

Stokpaardrijden

Ben je creatief, lenig, enthousiast en helemaal klaar voor een originele uitdaging? Dan is de volgende nieuwe discipline tijdens Countrylife Outdoor Event misschien wel iets voor jou: stokpaardrijden! 


Stokpaardrijden is een sportdiscipline waarbij de ruiter een stokpaard tussen de benen houdt en oefeningen doet. Het is een discipline die niet alleen conditie en techniek vergt, maar die ook de verbeelding en de creativiteit prikkelt.